Futbol - Eurocopa
Esports Futbol 17/06/2021

Difícil no enamorar-se de jugadors com De Bruyne: l'Eurocopa en tres tocs (dia 7)

i
Xavi Hernández Navarro
2 min
Kevin de Bruyne i Robert Martínez

1. Difícil no enamorar-se de jugadors com De Bruyne

Va sortir de la final de la Champions estabornit i entre llàgrimes per una topada amb Rüdiger, defensa del Chelsea. Una final que, a sobre, el seu Manchester City va perdre (1-0). Però els jugadors com Kevin de Bruyne, bèsties competitives amb un talent especial, triguen poc a tornar a destacar. Ja refet de l’incident, i després de no arribar a temps a l’estrena de Bèlgica a l’Eurocopa contra Rússia, Bob Martínez va recórrer a ell per rescatar l’equip contra Dinamarca. Els diables vermells van remuntar gràcies a l’impuls del migcampista ros, que, a més de regalar l’1-1 i fer l’1-2 en 24 minuts, va reparar que l’alegria dels belgues condemnava els danesos, que s’ho han passat fatal amb el problema cardíac d’Eriksen. No era dia per a celebracions.

2. El grup d’Espanya, presa del coronavirus

Espanya va arribar a l’Eurocopa condicionada pel positiu en coronavirus de Sergio Busquets i envoltada de polèmica per la vacunació monodosi sobre la botzina que la Federació va rascar al govern estatal. El rival de la rojaen el primer partit, Suècia, també va trobar dos casos de covid a la seva expedició. Però això no va aturar el matx entre les dues seleccions, que va acabar sense gols i amb Morata assenyalat per la Cartuja. Un dels altres dos equips del grup E, Eslovàquia, també va informar ahir de dos positius a la seva plantilla. Sorprèn tanta incidència del virus en grups tan blindats.

3. Memphis Depay pica l’ullet a Koeman

Memphis Depay va aprofitar el partit dels Països Baixos contra Àustria per picar l’ullet a Ronald Koeman (2-0). Tot i que va fallar una oportunitat molt clara a porteria buida, el davanter va obrir el marcador gràcies a un gol de penal. L’entrenador del Barça, que havia criticat el joc de la selecció del seu país, va presenciar en directe el partit d’ahir, que es va jugar a Amsterdam. El jugador porta dies admetent públicament negociacions avançades amb el Barça: “Tothom sap que vull jugar amb Koeman. Espereu-vos i aviat rebreu notícies”, va assegurar.

stats