Futbol
Esports Futbol 09/08/2012

Els directius de l'Oriola amenacen de fer una vaga de fam al costat de la RFEF

El club vol pressionar la Federació Espanyola de Futbol perquè aquest ens encara no els ha comunicat oficialment a quina categoria jugaran la temporada vinent

Efe
1 min

OriolaL'Oriola ha fet públic un comunicat en què informa la intenció de muntar unes tendes de campanya al costat de les oficines de la Federació Espanyola de Futbol, on directius del club es mantindran en vaga de fam fins que la RFEF els confirmi que segueixen a Segona divisió B.

En una nota enviada pel director de comunicació del club alacantí s'indica que aquest divendres sol·licitarà a l'Ajuntament de Las Rozas que habilitin una zona pròxima per poder-hi instal·lar les tendes de campanya, així com el permís per fer una manifestació a la porta de la RFEF. A més, asseguren que s'ha informat de tot això a la Federació a través d'un burofax.

L'Oriola, que es troba en procés concursal, ha decidit dur a terme aquesta acció com a mesura de pressió perquè encara no sap a quina categoria militarà la temporada que ve.

La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va descendir l'Oriola a Tercera Divisió per no presentar l'aval de 200.000 euros per poder jugar a Segona B, tal com exigeix la normativa vigent.

El conjunt alacantí va recórrer la decisió de la Federació i el jutjat mercantil número 3 d'Alacant, amb seu a Elx, li va donar la raó, de manera que el club oriolà hauria de ser restituït a la categoria que li van retirar, tot i que encara no ha rebut cap resposta de la Federació.

stats