Futbol
Esports Futbol 18/07/2020

El Cornellà es desfà de l'Eivissa en la primera ronda del 'play-off' d'ascens (1-2)

Juan Camilo Becerra i Pablo Fernández han marcat els gols de l'equip català

Celebració del Cornellà

BarcelonaLa UE Cornellà ha superat l'Eivissa (1-2) en la primera ronda del play-off exprés d'ascens a Segona Divisió. Juan Camilo Becerra (minut 13) i Pablo Fernández (minut 16) han obert el marcador. L'Eivissa ha reduït diferències en el minut 63 gràcies a un gol de Rodado, però no ha pogut completar la remuntada en el partit jugat al Ciudad de Màlaga.

Aquest diumenge és el torn del Sabadell, que juga contra l’Atlètic de Madrid B, i del Barça B contra el Valladolid Promesas. Els dos partits, a les 20 h.

Partit entre el CE L'Hospitalet i la UE Sant Andreu

El CE l'Hospitalet, a la final (0-0)

El CE l'Hospitalet ha empatat contra la UE Sant Andreu (0-0) però s'ha classificat per disputar la final del play-off d'ascens a Segona Divisió B. Aquest diumenge es jugarà, també a Badalona, la segona semifinal entre el Terrassa FC i el CE Europa.