Futbol Femení
Esports Futbol 26/02/2012

L'empat entre l'Espanyol i l'Athletic deixa més líder que mai el Barça femení, que ha guanyat a Pamplona

En la seva visita a Sant Adrià, l'equip basc s'ha deixat dos punts en un empat que el despenja de la seva persecució sobre el Barça, que mana a la classificació amb 4 punts de diferència

Natalia Arroyo
2 min
La perica Sara Serna es queixa d'una falta d'Erika, de l'Athletic

BarcelonaLa 22a jornada de la Primera Divisió femenina ha servit perquè el Barça, que ha tornat a guanyar, consolidi la seva primera posició aprofitant que l'Athletic i l'Espanyol, els seus principals perseguidors, han empatat a zero en el seu enfrontament directe.

Les blaugranes han resolt amb un senzill 0-2 el seu compromís a Pamplona, on s'han trobat un Lagunak molt més dur del previst. Dos gols de Vicky han permès l'equip de Xavi Llorens sumar tres punts més que les consoliden al capdavant de la classificació, amb 61 punts.

Aquesta victòria ha guanyat encara més valor després de confirmar-se que l'Espanyol i l'Athletic han empatat 0-0 en el seu xoc a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Sorprenentment conservador, l'equip basc ha celebrat un punt que l'allunya de la lluita pel títol però li permet evitar que el conjunt blanc-i-blau es pugui apropar a la segona posició. Les noies de Luis Carrión han gaudit d'ocasions per marcar, sobretot al primer temps, però han acabat amb un punt que tampoc els satisfà del tot. L'Athletic segueix segon, amb 57 punts, mentre que l'Espanyol es manté tercer, amb 52.

Per la seva banda, el Sant Gabriel ha guanyat 3-0 al Llanos de Olivenza, en un partit que aviat s'ha posat de cara per a les de Sant Adrià amb un gol de Marta Cubí. Dori, amb dos gols més, ha completat el resultat.

El pitjor resultat de la jornada l'ha protagonitzat l'Estartit, que no ha pogut sumar en el seu desplaçament a Palma de Mallorca i ha sortit golejat en el partit 6-3 contra el Collerenc. La derrota no altera la classificació de les gironines, que segueixen tretzenes amb 19 punts, a tres del descens. Les desfetes del Màlaga (2-1 amb el Llevant), el València (2-0 contra l'Sporting de Huelva), El Olivo (1-2 davant l'Atlètic de Madrid) i ahir el Reocín (0-4 contra la Reial Societat), fan que la jornada no sigui tan negativa.

stats