ESPANYOL
Esports Futbol 13/04/2015

Kiko Casilla no renuncia a Europa

El porter blanc-i-blau descarta que l'Espanyol sigui el jutge de la Lliga tot i jugar contra Barça i Madrid en el tram final de curs

Efe
1 min
Kiko Casilla en roda de premsa / RCDE

Sant Adrià de BesòsEl porter de l'Espanyol Kiko Casilla ha afirmat, després de l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, que en aquest tram decisiu de temporada "no podria parlar d'Europa" tot i intentaran "arribar fins al final". El porter blanc-i-blau ha apuntat que no renunciaran a les posicions que donen accés a Europa "mentre quedin punts matemàticament". Ara mateix, la setena plaça que permet jugar l'Europa League està a cinc punts.

"No són fàcils de retallar. El Màlaga (que ocupa aquest lloc) té un calendari difícil, però potser no tant com nosaltres", ha explicat el d'Alcover (Tarragona). Kiko Casilla, de totes maneres, sí que s'ha mostrat satisfet pels 41 punts que té l'equip. "El primer objectiu, la salvació, ja el tenim fet, entre cometes. Ara hem d'aprofitar aquesta confiança per acabar la temporada el millor possible", ha subratllat.

Aquesta setmana, amb un empat davant l'Elx i dues victòries contra el Vila-real i l'Athletic, ha estat clau per al quadre català: "No va començar de la millor manera, però vam fer un gran esforç per guanyar a El Madrigal, crec que va ser un dels partits més complets. Davant l'Athletic no va ser tan vistós, però sí sòlid".

Qüestionat pels compromisos contra el Barça i el Reial Madrid al Power8 Stadium, el blanc-i-blau ha descartat que l'Espanyol "vagi a ser jutge de res". "Hauran de suar per guanyar-nos. Farem tot el possible perquè passi el que passi estiguem contents amb la feina i l'afició amb nosaltres", ha apuntat.

stats