Espanyol
Esports Futbol 08/07/2015

Joan Collet: "Desmenteixo categòricament tot el que s'ha dit de Kiko Casilla, és mentida"

El president ha desmentit cap negociació per al porter, que aquest dimecres s'ha entrenat amb normalitat i viatjarà amb els seus companys a l'estada a Garòs

Roger Requena
1 min
Joan Collet ha valorat la situació econòmica del club.

Cornellà"No hi ha res, estic sorprès, al·lucinat. No he negociat amb ningú, ni del Reial Madrid ni amb els seus representants. No sé d'on ha sortit aquesta informació", ha manifestat el president de l'Espanyol Joan Collet, que ha volgut desmentir "categòricament" tots els rumors que apunten cap a una venda del club de Kiko Casilla."És mentida tot el que s'està dient", ha apuntat Collet, que ha deixat clar que aquest mateix dimecres marxarà a l'stage que realitzarà l'equip blanc-i-blau a Garòs.

"Quan parlàvem de Lucas, José Ángel Sánchez va preguntar un cop per ell, res més. La gent pot estar tranquil·la, i encara més si es parla d'aquestes quantitats. No marxarà, i menys per tres milions d'euros", ha comentat, acceptant que hi ha hagut converses, però negant un fort interès pel jugador. "Kiko té les mateixes possibilitats de sortir ara que fa un mes", ha afegit.

En la mateixa línia s'ha manifestat Òscar Perarnau, que ha deixat clar que "no contemplem moviments a la porteria. Si es produeix algun moviment, haurem d'estar preparats, com en anteriors ocasions".

El jugador de moment no s'ha manifestat al respecte, i aquest dimecres ha entrenat amb normalitat amb la resta dels companys, i viatjarà a Garòs, on l'equip blanc-i-blau realitzarà l'stage de pretemporada.

stats