Espanyol
Esports Futbol 04/01/2011

Sánchez Llibre: "Estic convençut que l'àrbitre va veure el fora de joc, però no el va voler xiular"

Encara cou a l'entorn periquito el gol en fora de joc de Mata que va privar els homes de Pochettino de sumar un punt a Mestalla davant el València

Natalia Arroyo
1 min
Dani Sànchez Llibre i Sandro Rosell en el dinar de directives prèvi al derbi Espanyol-Barça.

BarcelonaEl president periquito ha aprofitat la tradicional visita del club a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona per parlar amb els mitjans sobre l'errada de González González a València. "Va ser indignant, és un fora de joc molt clar. De vegades pots dubtar, però allò de l'altre dia... estic convençut que l'àrbitre no va voler xiular el que va veure. En desconec les raons, però sé que l'Espanyol va perdre un punt".

El màxim dirigent de l'Espanyol ha apuntat, però, que lamentant-se ara no en trauran res. "Jo em queixo molt, però he arribat a la conclusió que no serveix absolutament de res. No per queixar-te avui, et xiularan alguna cosa a favor el proper diumenge. Però, senzillament, hi ha jugades tan clares que no s'entén una errada així".

D'altra banda, Sánchez Llibre ha aclarit que no es fitxarà al mercat d'hivern. "Puc garantir que el club no farà cap incorporació, crec que s'ha de fitxar al juny i amb això, avançar tot l'any". I ha descartat, també, una sortida ara per ara. "No tenim cap oferta en ferm per cap jugador de la plantilla".

El president blanc-i-blau ha tancat la visita i les declaracions fent referència al partit de dijous contra l'Atlètic de Madrid, en la tornada de vuitens de Copa. "Toca remuntar i ho intentarem, tot i que no serà fàcil", i ha destacat les diferències econòmiques entre tots dos clubs: "L'Atlètic és un equip amb un pressupost que triplica el nostre".

stats