Espanyol
Esports Futbol 12/07/2011

Roman Escuer: "Posaré a disposició de la junta de Condal el nostre projecte"

El grup de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol ha insistit en la necessitat que el club no tingui desajustos pressupostaris i ha dit que cal apostar més pel planter

Martí Molina
2 min
El dia que Ramon Condal serà El nou president de l'Espanyol

BarcelonaConscient que la victòria a les eleccions de la presidència de l'Espanyol no és possible, Roman Escuer ha explicat que posarà a disposició de la nova junta de Condal el projecte que ha presentat com a candidat a dirigir el club blanc-i-blau.

Escuer, candidat de l'APMAE, ha reiterat el discurs crític amb la junta de Sánchez Llibre, sobretot en matèria econòmica, i ha assegurat que el seu objectiu és lluitar per solucionar el desequilibri econòmic del club. De fet, el candidat ha explicque "no pot ser que es gasti més del que s'ingressa de manera sistemàtica, obligant així l'equip a vendre a final de temporada per solucionar aquest desequilibri". En aquest sentit, el candidat ha explicat que el grup opositor no és partidari de l'ampliació de capital ni del crèdit sindicat".

L'APMAE ha presentat el seu projecte basat en alguns eixos principals: econòmic, esportiu i social; i ha comptat amb altres membres de l'associació per defensar els diferents punts.

En l'apartat econòmic, més i a banda d'explicar l'objectiu d'equilibrar els comptes, l'associació ha explicat que un dels punts per dur a terme aquest propòsit és limitar el salari dels jugadors al 65% dels ingressos del club.

En l'apartat esportiu, l'APMAE pretén que del total de jugadors de la primera plantilla, un 10% siguin jugadors franquícia, "intransferibles" pel club. I que un 50% siguin jugadors formats al planter blanc-i-blau. En aquest sentit, també ha explicat que els joves "no només s'han de formar com a jugadors, sinó també com a persones"; i que per aquest motiu es farà "un seguiment individualitzat per tots els integrants del futbol base".

I en l'apartat social, el club es marcaria la fita d'arribar "als 35.000 socis". A més, hi hauria un treball per "fidelitzar-los"; a la vegada que també es treballaria perquè els joves periquitos ja es fessin socis de ben petits. I que aquests -petits i grans- gaudissin d'avantatges exclusius.

D'altra banda, el grup de petits i mitjans accionistes blanc-i-blaus també volen recuperar les seccions històriques, "primer a nivell amateur i després a nivell professional". Per últim, l'APMAE s'ha declarat favorable a mantenir la secció de futbol femení.

stats