Espanyol
Esports Futbol 19/12/2011

L'APMAE qualifica la gestió econòmica de "deficient" i les despeses de "desmesurades"

Els petits i mitjans accionistes de l'Espanyol es mostren molt crítics amb el consell d'administració i demanen més transparència en els comptes del club

Martí Molina
1 min

Cornellà de LlobregatL'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE) ha aprofitat la junta general ordinària d'accionistes del club blanc-i-blau per fer ostensible, una vegada més, la seva disconformitat amb l'actual consell d'administració periquito.

A través de les intervencions de Xavier Pujol i Román Escuer, l'APMAE ha qualificat la gestió econòmica de "deficient" i les despeses del club de "desmesurades".

"Considerem que, globalment, ha sigut una gestió negativa, fonamentalment en l'apartat econòmic. Creiem que la gestió ha sigut deficient. Malgrat els traspassos, el club ha perdut 15'9 milions d'euros", han denunciat els petits i mitjans accionistes.

"Hi ha unes despeses desmesurades, que juntament amb un passiu mal estructurat ens han portat a un carreró sense sortida, on la venda el darrer any d'alguns dels nostres millors jugadors, com Pareja, Callejón o Osvaldo, ha sigut l'única manera de sobreviure", opinen. I afegeixen que "no pot ser que s'hagin de vendre 2 o 3 jugadors importants cada any, pel risc esportiu que això suposa i perquè genera un desencís a la massa social".

Per últim, l'APMAE també avisa que "l'auditoria ha presentat algunes excepcions al compte de resultats, que augmentarien el deute", i per aquest fet consideren que els comptes presentats "no representen la realitat econòmica". En aquest sentit, consideren que tenen "dret a saber-ho" i diuen que si és així "potser s'entendrien algunes de les decisions que s'han pres i que són necessàries per a la supervivència de l'entitat".

stats