ESPANYOL
Esports Futbol 25/05/2013

Aguirre: "El Barça és el rival que cal batre, l'enemic"

El tècnic de l'Espanyol espera que els seus jugadors "tinguin el mateix desig i voluntat de jugar contra el Barça que quan ho van fer davant del Reial Madrid"

Efe
2 min
Javier Aguirre, entrenador de l'Espanyol, durant la roda de premsa

Cornellà de LlobregatL'entrenador de l'Espanyol, el mexicà Javier Aguirre, ha assegurat aquest dissabte que per jugar un derbi contra el Barça "no cal motivar els jugadors". "No he parlat amb ells durant la setmana perquè saben que, juntament amb la del Madrid, aquesta és una setmana important. No hi ha necessitat de dir res", ha dit.

El tècnic mexicà ha subratllat l'emotivitat del xoc d'aquest diumenge contra el Barça a Cornellà-El Prat: "Tots sabem la magnitud del rival i com és d'important per a la nostra afició. Estem mentalitzats des que vam tornar de la Corunya. Tenim les piles carregades i recarregades".

A nivell personal, Aguirre sap quina és la importància del partit: "Quan vaig arribar aquí tothom em deia que havíem de guanyar els culers. El Barça és el rival que cal batre, l'enemic, encara que el terme sigui impropi del món del futbol", ha matisat.

En aquest sentit, el tècnic espera que els seus jugadors "tinguin el mateix desig i voluntat de jugar contra el Barça que quan ho van fer davant del Reial Madrid".

A nivell futbolístic, Aguirre ha reconegut que la primera part del Camp Nou va ser "la pitjor" des que va arribar a l'Espanyol i, per tant, espera que l'equip no deixi "tants espais" i que no perdi "la pilota".

D'altra banda, el tècnic ha avançat que Cristian Álvarez serà el porter titular: "La decisió la prenc jo, és la meva feina i la meva responsabilitat. Ho faig segons el joc i pensant en el desenvolupament final del partit". Kiko Casilla, fins fa dos partits el porter titular, no arrossega cap problema físic.

Sobre el passadís al campió, Aguirre ha assegurat que el club no els ha preguntat res. "La institució ha pres la decisió sense consultar-nos-ho, no és un tema que hagi decidit el vestidor". Respecte a la iniciativa de l'afició de donar l'esquena al passadís, el tècnic ha dit que ell no ha de "jutjar aquesta conducta".

Finalment, el mexicà ha llançat un missatge de suport al lateral esquerre Víctor Álvarez, operat del cor dijous passat: "La intervenció ha sortit bé i me n'alegro. N'estem molt contents i li enviem una abraçada molt forta, a ell i a tota la seva família".

stats