Espanyol
Esports Futbol 25/01/2013

Aguirre: "Trobarem a faltar Verdú, però així és el futbol quan et jugues la vida"

El tècnic de l'Espanyol reconeix que la baixa per sanció del migcampista és important però que els seus plans no canvien: "Anirem a Saragossa amb la intenció de mantenir la línia ascendent"

Ara
1 min
Javier Aguirre, entrenador de l'Espanyol, anima els seus jugadors

BarcelonaJavier Aguirre no vol que els seus homes es relaxin. "Anirem a Saragossa amb la intenció de mantenir la línia ascendent. Volem jugar amb molta intensitat", ha avisat el tècnic de l'Espanyol. El mexicà, de fet, confessa que no entén el futbol de cap altra manera que no sigui anant-hi al màxim.

Per enfrontar-se al Saragossa, Aguirre no podrà comptar amb Verdú, sancionat amb cinc grogues. "El trobarem a faltar. Però així és futbol quan et jugues la vida", ha comentat.

Aguirre ha celebrat que l'afició torni a donar suport als jugadors, després de la bona ratxa de resultats. "Estic molt content amb l'afició perquè s'ha anat enganxant amb l'equip", ha afirmat.

Sobre la situació de Cristian Álvarez, lesionat des de fa gairebé dos mesos, l'entrenador periquito ha avançat que esperava poder comptar amb ell a partir de la pròxima setmana, per "treballar amb el grup".

stats