Espanyol
Esports Futbol 05/05/2013

Aguirre: "Quan parlem d'Europa la caguem"

El tècnic de l'Espanyol reconeix que el Sevilla ha sigut molt superior al primer temps però aplaudeix la capacitat de l'equip "d'igualar-lo" en la segona meitat

Ara
1 min
Javier Aguirre, a la banqueta del Sánchez Pizjuán

BarcelonaJavier Aguirre no estava content després de perdre amb claredat al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (3-0). "En totes les facetes del joc, el Sevilla ha sigut superior. Tota la primera meitat ha sigut seva i a la segona, hem pogut igualar-nos. Felicito el Sevilla perquè ha sigut millor que nosaltres", ha comentat el tècnic de l'Espanyol.

"Els últims resultats ens han complicat la vida. La nostra virtut ha sigut fer fàcil el que era difícil i ara que hem de fer un pas endavant, no hem sigut capaços", ha continuat. "Vaig dir en el seu dia que, quan parlem d'Europa, la caguem. Esperem no cagar-la més d'aquí a final de temporada".

Aguirre ha afegit que l'equip no ha de perdre la seva identitat perquè això permet la plantilla "veure els equips que lluiten per la permanència tranquil·lament per televisió". De tota manera, l'entrenador assegura que "mentre hi hagi Lliga, s'ha d'acabar bé i pensar en positiu".

stats