Copa Catalunya
Esports Futbol 06/08/2011

Albín i Dátolo es perdran la Copa Catalunya

Els futbolistes del l'Espanyol no s'han recuperat a temps de les seves molèsties físiques i són baixes segures per a la semifinal de la Copa Catalunya de dilluns contra el Nàstic al Nou Estadi de Tarragona

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsJuan Albín i Jesús Dátolo, futbolistes del l'Espanyol, no s'han recuperat a temps de les seves molèsties físiques i són baixes segures per a la semifinal de la Copa Catalunya de dilluns (19 hores) contra el Nàstic al Nou Estadi de Tarragona.

Albín va patir un esquinç al turmell esquerre durant l'entrenament de dimarts passat i, encara que la seva evolució és positiva, el cos tècnic no vol forçar l'uruguaià. Dátolo, de la seva banda, segueix exercitant-se al marge per una sobrecàrrega al recte anterior de la cama esquerra. L'argentí no arriba a temps.

L'entrenador Mauricio Pochettino no comptarà amb el davanter portuguès Rui Fonte, que aquesta mateixa tarda deixa la disciplina 'perica' per concentrar-se amb la seva selecció. Héctor Moreno se n'anirà dilluns i Kameni, que també havia de viatjar, haurà d'esperar que Camerun trobi un altre partit després de suspendre's l'amistós de Los Angeles.

La plantilla de l'Espanyol tornarà a la feina aquest diumenge a les 10.30 hores a porta tancada a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. L'equip ha fet aquest matí una suau sessió d'entrenament després de gaudir ahir d'una jornada de descans després de disputar dijous el IV Memorial Antonio Puerta a Sevilla.

stats