Espanyol
Esports Futbol 14/08/2011

Albín: "Ens hi juguem molt contra el Saragossa, és com un partit de Primera"

El futbolista uruguaià, nou fitxatge per a aquesta temporada procedent del Getafe, ha afirmat que està molt adaptat a l'Espanyol

Efe
1 min
Juan Albín en una acció contra el Boca Juniors.

BarcelonaJuan Albín, davanter de l'Espanyol, ha destacat la importància de l'amistós d'aquest dilluns contra el Saragossa, que ha definit "com un partit de Primera Divisió" i s'ha mostrat il·lusionat per jugar després de superar el seu esquinç al turmell esquerre.

El futbolista uruguaià, nou fitxatge per a aquesta temporada procedent del Getafe, ha afirmat que està molt adaptat a l'Espanyol: "Crec que estic integrat en el sistema del 'míster', Mauricio Pochettino, i he deixat enrere les molèsties físiques. Espero tenir minuts contra el Saragossa i treure un bon resultat".

L'evolució de l'equip en aquesta pretemporada convenç Albín després dels vuit amistosos que ha disputat l'Espanyol fins ara. "Amb el temps anirem corregint alguns aspectes, però ara estem bé, units i esperant fer bons partits a partir de dissabte que comença la Lliga contra el Granada", ha dit.

Finalment, el 'charrúa' ha valorat el possible adéu del davanter Pablo Daniel Osvaldo, el futur del qual sembla lligat al Roma de Luis Enrique Martínez: "En el poc temps que fa que jugo al seu costat ha demostrat que pot ser un futbolista molt important per a nosaltres. Ha fet coses molt bones per a l'Espanyol".

stats