ESPANYOL
Esports Futbol 13/09/2011

Juan Albín, operat aquesta matinada, estarà tres mesos de baixa

El davanter uruguaià ha estat operat d'urgència pel doctor Ramón Cugat de la seva lesió en el recte anterior de la cama dreta amb afectació directa del tendó proximal

Efe
1 min

BarcelonaL'uruguaià Juan Albín, davanter l'Espanyol, ha estat operat aquest dimarts a la matinada amb èxit de la seva lesió en el recte anterior de la cama dreta amb afectació directa del tendó proximal pel doctor Ramón Cugat i estarà de baixa un període aproximat de tres mesos.

El futbolista es va lesionar durant el partit davant l'Athletic Club diumenge passat, en el minut 12. Els metges ja auguraven una lesió important però van esperar a tenir els resultats de les proves, entre elles una ressonància magnètica i una ecografia, que van determinar l'abast exacte del problema.

D'altra banda, el central Jordi Amat segueix al marge pel seu trencament fibril·lar d'1,2 centímetres en el terç distal del bessó intern del bessó esquerre. El defensa és dubte seriós per al partit davant el Saragossa de diumenge. El del planter es va lesionar durant el partit davant Geòrgia amb la Sub-21 de l'1 de setembre.

El portuguès Rui Fonte, finalment, s'ha recuperat d'un esquinç acromio-clavicular a l'espatlla dreta. El davanter s'ha entrenat al mateix ritme que els seus companys a la Ciutat Esportiva i, tot i que encara té alguna molèstia, estarà disponible per a la pròxima jornada de Lliga.

stats