Espanyol
Esports Futbol 14/02/2012

Álvaro Vázquez: "L'equip encara vol ser més amunt"

El davanter, que ja ha rebut l'alta mèdica, assegura que l'equip, cinquè classificat, "encara té molta gana per ser amunt" i que afronten el partit contra el Getafe amb l'ambició de "treure els tres punts"

Efe
1 min
Álvaro vola per intentar controlar una pilota contra el Mirandés.

Sant Adrià del BesòsÁlvaro Vázquez ha assegurat avui que l'Espanyol, cinquè classificat de Primera, "encara té molta gana per ser amunt". "Estem com sempre, normal, tranquils i amb ganes per treure els tres punts contra el Getafe", ha afirmat.

El català revela que ja té l'alta mèdica després de superar el trencament al bíceps femoral dret: "Em trobo bé, no tinc cap molèstia. Estic evolucionant bé, a veure si no tinc cap problema per dissabte, encara que no sé si estaré per aguantar 90 minuts. A la grada et menges les ungles, perquè no estàs acostumat a no jugar".

El davanter ha assumit que ara tindrà més competència després dels fitxatges d'hivern. "Això és bo, perquè hi ha més jugadors a la plantilla de molt nivell", ha comentat. Sobre Coutinho, Álvaro diu que el brasiler, cedit per l'Inter de Milà, no li ha sorprès, "és un gran jugador i aportarà moltes coses".

D'una altra banda, Álvaro ha comentat que la seva renovació segueix estancada. Els primers contactes entre el seu representant i el club blanc-i-blau van ser a l'estiu. "No hi ha res respecte l'última vegada que vam parlar amb l'entitat", ha explicat. Té contracte fins al pròxim 2013.

stats