Espanyol
Esports Futbol 26/03/2012

Álvaro Vázquez: "L'equip està bé i aconseguirà el premi d'Europa"

El davanter català ha assistit a Girona a la presentació de la dotzena edició del trofeu de futbol base Mediterranean International Cup

Efe
1 min

GironaEl davanter de l'Espanyol Álvaro Vázquez ha assegurat avui que el seu equip treballa "molt tranquil" i que s'aconseguirà el premi que representa la classificació per disputar una competició europea.

El català, que ha assistit a Girona a la presentació de la dotzena edició del trofeu de futbol base Mediterranean International Cup, ha declarat que el conjunt blanc-i-blau és "molt sòlid" i que el "vestidor està molt unit", malgrat trobar-se actualment a tres punts de la Lliga Europa després de perdre aquest diumenge contra el Màlaga per 1-2 a Cornellà-El Prat.

"Estem tranquils perquè sabem que si seguim en el bon camí i fem bons partits podem arribar a Europa", ha declarat el davanter de l'Espanyol.

Álvaro ha manifestat que els espanyolistes tenen "moltes ganes d'entrar" en competició internacional i ha insistit a manifestar el seu convenciment que l'equip obtindrà aquest "premi".

stats