Espanyol
Esports Futbol 01/10/2011

Álvaro, amb febre, s'afegeix a les baixes de Pandiani i Amat pel partit contra el Madrid

El davanter no s'ha pogut entrenar amb els seus companys aquest dissabte, i Pochettino ha cobert les absències amb els jugadors del filial Thievy i Christian Alfonso

Ara
1 min

Sant AdriàEl davanter de l'Espanyol Álvaro Vázquez no s'ha pogut entrenar amb la resta dels seus companys aquest dissabte per culpa d'un procés febril i ha caigut de la convocatòria pel partit contra el Reial Madrid.

L'entrenador blanc-i-blau, Mauricio Pochettino, ha fet pública la llista de jugadors convocats per al partit d'aquest diumenge (22.00 hores) davant el R. Madrid. A més d'Álvaro, el tècnic tampoc podia comptar amb els sancionats Pandiani i Amat.

Davant aquestes absències, l'entrenador argentí ha hagut d'acabar completant la llista de 18 jugadors amb dos atacants del filial: Thievy i Christian Alfonso.

Els 18 jugadors triats per Pochettino són: Raúl Rodríguez, Javi Márquez, Rui Fonte, Baena, Sergio García, Verdú, Romaric, Kiko Casilla, Galán, Héctor, Javi López, Weiss, Forlín, Dídac, Dátolo, Cristian Álvarez, Thievy i Christian Alfonso.

La plantilla blanc-i-blava quedarà concentrada aquest dissabte a la tarda, a partir de les 20.30 hores, i gaudirà d'una jornada de descans dilluns que ve. Està previst, a més, que l'equip torni als entrenaments dimarts, a partir de les 10.30 hores, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Premi per Pochettino

D'altra banda, el Comitè d'Entrenadors de la RFEF ha guardonat Mauricio Pochettino amb el Premio Ramón Cobo, instaurat per a les categories de Primera, Segona, Segona B i Primera i Segona de Futbol Sala. A l'espera de tancar tots els detalls, el tècnic blanc-i-blau rebrà el guardó el proper dia 24 d'octubre a la seu de la RFEF, en un acte que comptarà amb la presència, entre d'altres, del president de la RFEF, Ángel M. Villar i el seleccionador estatal, Vicente del Bosque.

stats