Espanyol
Esports Futbol 17/11/2011

Álvaro: "Encara queda un llarg camí fins a renovar"

El davanter blanc-i-blau confessa que, malgrat que acaba contracte el 2013, encara queda molt per tancar la seva renovació, tot i que preferiria resoldre-ho aviat

Efe
1 min
L'espanyolista Álvaro Vázquez rep una entrada d'Ustaritz (Betis).

Sant Adrià de BesòsÁlvaro Vázquez ha confessat avui que, malgrat que acaba contracte el 2013, encara queda un llarg camí per renovar amb l'entitat blanc-i-blava, tot i que ha apuntat que no tindria cap problema per tancar el tema de forma definitiva.

"El club sap la intenció que nosaltres tenim, tant jo com el meu representant, però no m'he de preocupar per aquests temes. No és complicat ni hi ha cap problema, ens hem d'asseure a parlar i estic disposat a fer-ho. Estic molt content per com m'està sortint la temporada", ha insistit.

D'altra banda, el futbolista ha mostrat la seva alegria per marcar amb la sub-21 contra Estònia. "Cada vegada que vaig amb la selecció estic molt a gust i sempre em sento molt bé. Marques amb el teu país i és bonic i positiu", ha comentat.

Finalment, Álvaro ha destacat la dificultat del pròxim partit contra la Reial Societat, aquest diumenge a les 12.00 hores: "És un partit molt dur. Estan molt necessitats, però volem fer-ho bé fora i anem amb la idea de sumar els tres punts".

stats