Espanyol
Esports Futbol 21/02/2013

Baena és seriós dubte per jugar al Calderón i Wakaso fa unes proves físiques al CAR

El migcampista andalús té molèsties per una lumbàlgia, mentre que el ghanès, apartat del grup, ha aprofitat per fer unes proves físiques que l'equip passarà en els pròxims dies

Efe
1 min
Raúl Baena, durant l'entrenament amb l'Espanyol / RCD ESPANYOL

Sant Adrià de BesòsRaúl Baena és seriós dubte per al partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón, ja que aquest dijous encara ha treballat al marge del grup per la seva lumbàlgia. El futbolista l'arrossega des de fa tres setmanes i el cos mèdic vol solucionar el problema de forma definitiva per evitar recaigudes i problemes afegits.

El club català confia que la setmana que ve el futbolista pugui exercitar-se amb més intensitat, encara que esperarà a veure la seva evolució, després que aquesta setmana s'hagi sotmès a diferents proves mèdiques.

Finalment, l'entrenador, Javier Aguirre, no ha aixecat encara el càstig al migcampista ghanès Mubarak Wakaso, que va arribar dos dies tard després de disputar la Copa d'Àfrica. El futbolista va ser, a més, multat segons el codi disciplinari intern de l'entitat blanc-i-blava.

Wakaso ha fet aquest matí proves físiques al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i tota la plantilla haurà de realitzar-les les pròximes setmanes, encara que el cos tècnic d'Aguirre ha aprofitat la situació específica del ghanès per avançar la seva visita al CAR.

stats