Espanyol
Esports Futbol 20/02/2013

Baena (Espanyol) continua amb lumbàlgia i encara és dubte per al partit contra l'Atlètic de Madrid

Wakaso encara s'entrena en solitari fins que Javier Aguirre li aixequi el càstig per haver arribat tard de la selecció

Efe
1 min
Baena s'entrena amb el grup i estarà disponible per al Llevant

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol Raúl Baena s'ha entrenat aquest matí al marge del grup ja que encara no ha superat una lumbàlgia que arrossega des de fa tres setmanes i la seva presència per al pròxim partit de Lliga, aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid, no està garantida.

El futbolista andalús ha treballat a la Ciutat Esportiva sota l'atenta mirada d'un recuperador físic, de forma específica i controlada. La malaltia de Baena no constitueix un problema rellevant, però els metges volen evitar sorpreses i aposten per solucionar definitivament la malaltia.

D'altra banda, el migcampista ghanès Wakaso Mubarak també s'ha exercitat en solitari, encara que per un motiu diferent. El futbolista està castigat pel club perquè va arribar tard la setmana passada després de disputar la Copa d'Àfrica. L'entrenador Javier Aguirre decidirà quan torna a la disciplina de grup.

Finalment, el lateral esquerre Víctor Álvarez s'ha absentat de la sessió en estar concentrat amb la selecció espanyola Sub-20. El jugador blanc-i-blau, amb fitxa del filial però plenament integrat en el primer equip, és a Madrid realitzant unes jornades d'entrenament amb el combinat espanyol.

stats