Espanyol
Esports Futbol 22/01/2012

Baena: "Teníem moltes baixes però l'esforç col·lectiu ho va compensar"

El migcampista de l'Espanyol, autor del 1r gol contra el Granada, assegura que vol quedar-se al club blanc-i-blau malgrat els rumors que parlaven d'una possible sortida

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatRaúl Baena, migcampista de l'Espanyol, ha destacat la unitat del grup davant de les lesions dels davanters Sergio García, Walter Pandiani i Álvaro Vázquez i ha comentat que en el partit contra el Granada (3-0) "teníem moltes baixes però l'esforç col·lectiu ho va compensar i això és el més important".

L'andalús va ser precisament autor del primer gol del partit, la seva estrena com a golejador en tota la seva carrera professional: "Estic molt content. Era la primera vegada que jugava tan amunt i tenia més arribada i facilitats per marcar. Ho vaig celebrar amb alegria i poc més, no hi estava acostumat", ha fet broma el futbolista.

Baena, de tota manera, ha assegurat que l'equip ja ha girat full de la victòria davant el Granada i només pensa en la Copa del Rei davant el Mirandés, aquest dimarts. "Ens motiva molt el partit a Miranda de Ebro però sabem que serà un partit dur en un escenari molt complicat", ha augurat.

D'altra banda, l'andalús ha assegurat que la seva intenció és continuar a l'Espanyol malgrat les informacions que el situaven lluny de Cornellà-El Prat en aquest mercat d'hivern: "Vull quedar-me. Sempre he dit que jo estic molt agraït a aquest club i a Mauricio Pochettino per donar-me l'oportunitat de debutar".

stats