Espanyol
Esports Futbol 13/08/2012

Baena estarà entre 4 i 6 setmanes de baixa per fractura al peu esquerre

La lesió de Baena és la tercera als metatarsians dels jugadors de l'Espanyol aquest estiu, després del central Diego Colotto i del davanter Sergio García

Efe
1 min

BarcelonaEl migcampista de l'Espanyol Raúl Baena pateix una fractura al segon metatarsià del peu esquerre i estarà de baixa, segons les primeres previsions de l'entitat blanc-i-blava, entre quatre i sis setmanes, després de les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès el jugador aquest dilluns al matí.

El futbolista andalús, de tota manera, no haurà de passar pel quiròfan i seguirà un tractament conservador, segons ha informat el club.

En les pròximes sessions, Baena ja iniciarà la feina de recuperació a la Ciutat Esportiva després de la lesió que es va fer dissabte passat al tram final del partit amistós contra el Saragossa, a la Romareda.

En el millor dels casos, sempre que compleixi el termini mínim de recuperació previst, el migcampista tornaria en la cinquena jornada davant el Betis.

La lesió de Baena és la tercera als metatarsians dels jugadors de l'Espanyol aquest estiu, després de la fractura del central Diego Colotto i la fissura del davanter Sergio García.

D'altra banda, la plantilla blanc-i-blava s'ha sotmès a diverses proves físiques i mèdiques −sèries de carrera, control muscular i analítiques, tal com ha explicat l'Espanyol− per avaluar el seu estat després de la pretemporada.

stats