Espanyol
Esports Futbol 14/01/2011

Callejón: "Segur que el Sevilla acaba lluitant per ser a la Champions"

El davanter del RCD Espanyol ha destacat el potencial del Sevilla, rival demà, i ha assegurat que el vestidor blanc-i-blau no renunciarà a res

Redacció
1 min
Callejón intenta controla una pilota davant l'Sporting.

Sant AdriàEl davanter del RCD Espanyol José Callejón ha destacat el potencial del Sevilla, rival demà de l'equip de Mauricio Pochettino, i ha assegurat que el vestidor blanc-i-blau no renunciarà a res i vol tornar a casa amb els tres punts.

"El Sevilla serà en la lluita per la Champions, n'estic segur. És un equip que serà en els llocs de dalt perquè cada any ho estan demostrant. Ara van de menys a més i tenen molt bons futbolistes per lluitar per tot", ha apuntat el davanter malagueny després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva.

Callejón, no obstant això, ha assegurat que l'Espanyol no tem la qualitat del Sevilla ni l'escalfor del públic al Sánchez Pizjuán. "Tothom coneix el potencial del rival, però nosaltres passem per un bon moment i volem seguir com estem. Tenen molt bons jugadors a la part de dalt, però no oblidem tampoc la seva defensa", ha dit.

En cas de victòria demà, l'Espanyol podria igualar la seva millor primera volta en una lliga de vint equips. Els catalans sumarien els mateixos punts (34) que amb Valverde en la campanya 07-08. "No es parla d'aquella temporada, només de l'actual. Volem guanyar com més partits millor, ser amunt i mantenir-nos", ha assegurat.

stats