Espanyol
Esports Futbol 12/04/2011

Callejón no vol distreure's amb el suposat interès del Reial Madrid

El davanter de l'Espanyol ha assegurat avui que no pensa distreure's pel possible interès del Reial Madrid a fitxar-lo aquest estiu i ha recordat que només se centra en el seu actual equip

Efe
1 min
José Callejón es perdrà avui a Màlaga el primer partit de la temporada en Lliga per acumulació de targetes.

Sant Adrià de BesòsEl davanter José Callejón, del RCD Espanyol, ha assegurat avui que no pensa distreure's pel possible interès del Reial Madrid a fitxar-lo aquest estiu i ha recordat que només se centra en el fet que el seu actual equip se situï en posicions europees en la classificació.

"He demanat al meu representant que no em parli del Madrid. Però no sé res del seu interès, jo només penso en l'Espanyol i quan acabi la temporada ja es veurà", ha apuntat Callejón, qui assegura que el Madrid no té cap tipus d'opció de recompra ni de tempteig sobre els seus drets, malgrat haver jugat en el planter blanc.

D'una altra banda, el futbolista ha destacat la importància de guanyar a l'Atlètic de Madrid diumenge que ve: "Pràcticament és una final perquè és un rival directe, hem de guanyar-los perquè s'allunyin. No estem decebuts per sortir dels llocs europeus perquè estem a molt pocs punts".

Callejón ha asseverat que l'equip no està obsessionat amb el gol. "No hi ha preocupació per aquest tema perquè sempre l'hem tingut. Però hi ha partits en què per una circumstància o una altra no s'aconsegueix marcar encara que sempre intentem guanyar els partits", ha insistit l'andalús.

Finalment, el davanter ha ressaltat la importància dels partits a casa "en jugar contra rivals directes" i ha assegurat que el vestidor no pensa en els àrbitres: "No pensem en això, sabem que les col·legiats intenten fer-ho tan bé com es pugui, sense perjudicar ni beneficiar cap equip".

stats