Espanyol
Esports Futbol 21/06/2013

Capdevila: "Els fitxatges potser no tenen experiència a Primera, però vindran amb una il·lusió terrible"

El lateral de l'Espanyol, padrí de la final de la Danone Nations Cup que aquest cap de setmana se celebra a Sant Adrià i Cornellà, celebra les tres incorporacions que ha fet l'entitat de cara a la temporada que ve

Natalia Arroyo
1 min
Joan Capdevila, padrí de la final de la Danone Nations Cup, juga amb els participants a Cornellà-El Prat

Cornellà de LlobregatJoan Capdevila ha valorat l'actualitat de l'Espanyol en un acte a Cornellà-El Prat en què, com a padrí de la final, ha presentat la Danone Nations Cup que durant aquest cap de setmana se celebrarà a les instal·lacions blanc-i-blaves a Sant Adrià del Besòs i Cornellà-El Prat. "Aquest any ha sigut molt difícil –ha explicat–. Vam començar molt malament i l'objectiu de l'any que ve és arrencar millor. Si les primeres jornades són bones, tot anirà més rodat. I a veure si podem aspirar a objectius més alts, perquè l'any passat va ser parlar d'Europa i anar cap avall, com si fos una paraula maleïda o prohibida".

"La situació econòmica del club, i del futbol en general, obliga a fer aquest tipus de fitxatges –ha justificat Capdevila, comprensiu–. Són jugadors de moltíssima qualitat. Potser són fitxatges que no tenen experiència a Primera, però vindran amb una il·lusió terrible", ha analitzat. Ell, com un dels veterans de la plantilla, s'ha posat a disposició de les tres noves incorporacions per "integrar-los a la plantilla".

"Sempre va bé afegir gent nova i amb energia a l'equip –ha afegit el lateral esquerre–. Segur que tenen moltes ganes d'entrenar-se, de posar-se a treballar en pretemporada, i aquesta fam d'èxit ajudarà a fer una temporada millor que aquesta última. Esperem que això també ajudi a enganxar la gent a l'equip".

Sobre el torneig que apadrina, Capdevila ha afirmat que "és un honor col·laborar amb la Danone Nations Cup". Als nens d'entre 10 i 12 anys que l'escoltaven, els ha aconsellat "que gaudeixin del torneig, s'ho passin bé jugant a futbol i s'enduguin un record inesborrable d'aquesta experiència única".

stats