Espanyol
Esports Futbol 05/09/2012

Capdevila: "La situació és una mica alarmant, no podem fer veure que no passa res"

El lateral de l'Espanyol valora positivament la visita dels aficionats "per apropar postures", demana una mica de calma però assegura el compromís de l'equip per revertir la situació

Efe
1 min
Capdevila i Cristian Álvarez lamenten el tercer gol del Llevant

Sant Adrià del BesòsJoan Capdevila ha assegurat aquest dimecres que després de les tres derrotes en les primeres jornades de Lliga "la situació és una mica alarmant" i reconeix que l'equip no pot "fer veure que no passa res", encara que ha apuntat que en els últims dies "el clima que s'està creant és excessiu".

Sobre la presència d'una trentena d'aficionats dimarts a la Ciutat Esportiva, que van acudir-hi per sorpresa per parlar amb el tècnic i els capitans, el defensa ha mostrat comprensió: "És normal que estiguin enfadats, entenem als seguidors. És positiu per apropar postures. Hem d'anar tots junts".

En aquest sentit, l'internacional ha recordat que ja va viure una situació similar, amb visita dels aficionats, a l'Atlètic de Madrid. "Ja m'havia passat abans, però llavors va ser en la jornada 15 o 20, mai a la tercera. La xerrada va ser positiva i estem contents. Units tot serà més fàcil", ha asseverat.

L'esquerrà ha insistit que tothom ha "de tenir una mica de calma" i ha explicat que el vestidor "està unit i és conscient de la necessitat urgent de guanyar".

A més, Capdevila ha mantingut que la pròxima concentració a Peralada "anirà bé al grup perquè l'equip necessita temps per acoblar-se". El "treball mental" és una de les claus per al jugador. "Hem rebut tres cops molt durs i això vulguis o no pot afectar la moral i la confiança. L'aturada del campionat ens anirà bé", ha revelat.

stats