Espanyol
Esports Futbol 23/11/2011

Collet: "Reconeixem que a alguns jugadors se'ls deu part dels premis i primes dels últims dos anys"

El conseller delegat de l'Espanyol diu que estan al dia de pagament dels sous, i que la pressió popular no els farà renovar jugadors sense poder-ho fer econòmicament

Ara
2 min
Joan Collet, conseller de l'Espanyol.

BarcelonaEl conseller delegat de l'entitat, Joan Collet, ha comparegut davant la premsa per informar sobre alguns temes i dubtes d'actualitat apareguts en els mitjans de comunicació recentment. "No surto per contestar a cap exjugador, exempleat o representant. La meva compareixença és per donar explicacions al nostre soci que és el que importa i que pugui tenir clares totes les coses", ha apuntat.

Collet ha informat que els pagaments corresponents a les fitxes de la temporada 2010-2011 es van liquidar el passat 31 de juliol. "Es va dividir en tres pagaments. El 31 de gener es va pagar el 25%, el 15 de juliol el 35% i l'últim pagament del 40% es va realitzar el 31 de juliol. L'1 o 2 d'agost els jugadors estaven al dia de les seves fitxes. Demanem als jugadors que a causa de alguns problemes de tresoreria es dividís d'aquesta manera i no per trimestres com en altres temporades".

En aquest sentit, el conseller delegat ha reconegut, d'altra banda, que a 4-5 jugadors se'ls deu alguna quantitat relacionada amb els premis especials (partits jugats, minuts, gols) i les primes per punts: "La temporada passada ens vam comprometre a pagar aquestes primes corresponents a la temporada 2009-2010 en deu pagaments, però només vam poder complir dos. Molts dels jugadors d'aquella plantilla han abandonat la disciplina del club i a mesura que s'han realitzat les liquidacions, s'han pagat aquestes primeres. S'ha entre un 6 o 7% i esperem arreglar en breu". Collet ha deixat clar que cap futbolista cobrarà d'una manera diferent a la resta. Així mateix, ha comunicat que s'està molt a punt d'arribar a un acord amb els capitans d'aquesta plantilla per acordar el pagament de les fitxes i dels premis i primes de la passada temporada. "El primer pagament ja s'ha realitzat. Ens hem de seure i signar el document", ha assenyalat.

En aquest context, ha remarcat que en la pròxima Junta General d'Accionistes s'explicarà el balanç econòmic del passat curs i ha recordat que a l'entitat s'aplica "un gran rigor econòmic amb constants reunions de la comissió delegada" i ha afegit que "sabíem que els dos o tres primers anys serien complicats" perquè s'ha de pagar l'estadi de Cornellà-El Prat.

Respecte a les renovacions de futbolistes, ha explicat que l'entitat no va a variar els seus objectius i que en les negociacions se segueixen tant criteris econòmics com esportius. "És veritat que s'està parlant molt de Javi Márquez i d'Álvaro, però s'està negociant amb altres futbolistes com Cristian Álvarez, Baena, Forlín ... Tenim clar el que volem fer, què podem fer i on podem arribar. No caurem en errors d'una altra època i no podem adquirir uns compromisos que després no es puguin complir, la pressió popular no ens farà renovar jugadors sense poder-ho fer", ha finalitzat.

stats