Espanyol
Esports Futbol 21/04/2013

Colotto: "Després d'una situació difícil, ara toca il·lusionar-nos. Per què no?"

El central de l'Espanyol reconeix que "al desembre semblava impossible tancar la permanència amb tanta tranquil·litat". Verdú afegeix que, ara, l'equip "no descarta res"

Natalia Arroyo
1 min
Roberto Soldado protegeix la pilota de Diego Colotto

BarcelonaEls jugadors de l'Espanyol han recollit el guant que els ha tendit en roda de premsa el seu entrenador, Javier Aguirre, i s'han mostrat ambiciosos després de la victòria contra el Getafe al Coliseum Alfonso Pérez (0-2). "Per a nosaltres, avui és un dia de felicitat i de tranquil·litat perquè s'ha aconseguit un objectiu que al desembre semblava impossible. Ara toca il·lusionar-nos", ha assegurat Diego Colotto en zona mixta, als micròfons de Catalunya Ràdio. "Després d'una situació difícil, ara l'afició pot deixar-se anar i somiar. Per què no?", ha afegit el central periquito.

L'argentí, però, reconeix que classificar-se per Europa "és complicat perquè hi ha molts equips lluitant pel mateix objectiu", però assegura que la plantilla ho intentarà.

El mateix discurs ha mantingut Joan Verdú, l'autor del 0-1 contra el Getafe. "Per ganes i per intentar-ho, no quedarà que no entrem a Europa. Ens queden partits importants a casa (Barça i Madrid) i anar a Sevilla. No descartem res. Volem mirar endavant, sumar els màxims punts que es puguin i ja veurem fins on podem arribar".

El migcampista afirma que "l'equip està competint bé", i que el bloc està "a un nivell molt alt i aprofitant les oportunitats". "Des de l'arribada d'Aguirre, l'equip ha donat un gir. Podem guanyar a qualsevol. Queden pocs partits i hem d'intentar acabar el més amunt possible", ha sentenciat el de l'Eixample.

stats