Espanyol
Esports Futbol 04/03/2013

Colotto: "Quan aconseguim la salvació, Déu vulgui que puguem fer alguna cosa més"

El central insisteix que no és moment de relaxar-se tot i tenir un marge de punts prou ampli sobre el descens. A més, l'argentí ha aclarit que es troba bé tot i el cop al cap que el va obligar a demanar el canvi contra el Valladolid

Efe
2 min
Diego Colotto, en roda de premsa després de l'entrenament

Sant Adrià del BesòsDiego Colotto s'ha mostrat satisfet del rendiment de l'equip malgrat l'empat sense gols diumenge contra el Valladolid i ha apuntat que després de l'arribada del nou entrenador "s'ha generat un canvi gran a nivell de resultats i afició".

"La gent veia un equip que era últim en la classificació i ara tenim un marge ampli amb el descens. Hem guanyat molts partits però cal estar sempre pendents perquè ens pot tornar a passar [una baixada de rendiment], però fins ara hem donat un pas endavant", ha comentat l'italoargentí.

L'objectiu, per a Colotto, segueix sent la salvació: "No ens hem de confondre. El grup estava, fa tres mesos, en una situació complicada i la reacció semblava molt difícil. Després d'aquest inici tan dolent ara pot mantenir la categoria. Quan aconseguim la salvació Déu vulgui que puguem fer alguna cosa més".

Respecte al xoc contra el Valladolid, el central ha explicat que "tot el que sigui sumar és positiu". "A casa sempre vols guanyar i aconseguir els tres punts, però el partit va ser igualat, sense moltes ocasions per als dos equips", ha asseverat el futbolista blanc-i-blau.

Les pròximes sortides de l'Espanyol, davant el Màlaga i el Rayo Vallecano, són, per a Colotto, "difícils i tampoc podem pensar ara que els equips de la zona baixa no vagin a sumar". "Tots treballen per al seu objectiu però nosaltres sempre pensem que podem guanyar qualsevol partit", ha afegit.

Un cop sense conseqüències

Finalment, Colotto ha explicat la seva situació física després de rebre un cop al cap durant el partit: "Les proves d'ahir a la nit a l'hospital van sortir correctes i vaig poder tornar a casa meva. Avui he treballat al marge però demà ja podré estar amb la resta".

El central va patir la contusió a la mitja hora de partit i ell mateix va demanar el canvi en el minut 36. "El problema més gran és que no tenia visió perifèrica, només veia clar cap endavant perquè cap als costats estava tot ennuvolat. Vaig intentar dos o tres minuts si podia normalitzar-se la situació però vaig veure que no i vaig decidir sortir", ha dit.

stats