Espanyol
Esports Futbol 27/05/2013

Colotto: "No es pot retreure res a l'equip per l'actitud en el derbi"

El central de l'Espanyol lamenta no haver tingut "cap ocasió clara per empatar". De cara a l'últim partit, contra el Celta –que es juga la permanència–, avisa que seran "professionals"

Efe
1 min
Diego Colotto, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsDiego Colotto ha assegurat que a l'equip "no se li pot retreure res de la seva actitud i entrega en el derbi", i reconeix que als blanc-i-blaus només els va faltar "tenir alguna situació per empatar" el partit que van perdre (0-2) davant el Barça.

De tota manera, l'italoargentí s'ha mostrat satisfet per la temporada. "Hem complert el primer i gran objectiu després del mal inici que vam tenir fins al desembre. Vam poder reconduir la situació. Després, no hem pogut arribar a Europa perquè ens ha faltat regularitat en les últimes jornades", ha apuntat.

D'altra banda, Colotto ha explicat que l'equip afrontarà amb professionalitat l'última jornada. L'Espanyol jugarà contra el Celta, que es juga la permanència: "Som professionals i intentarem fer la nostra feina. Jo em sento identificat amb el Deportivo (on va militar durant quatre temporades) i vull que segueixi a Primera".

El defensa ha valorat la situació dels equips que es juguen la salvació dissabte que ve. "L'ansietat que tenen és molt alta i intentarem jugar amb això al nostre a favor i emportar-nos el partit. Ells han de guanyar en aquesta jornada", ha explicat Colotto després de l'entrenament.

Finalment, el central ha insistit en el suport del vestidor al tècnic blanc-i-blau, Javier Aguirre, que podria renovar aviat. "Tots volem que segueixi, així com la resta de futbolistes que acaben contracte i que són a l'equip", ha asseverat el jugador.

stats