Espanyol
Esports Futbol 03/05/2013

Colotto i Raúl Rodríguez tornen a la convocatòria de l'Espanyol i cau Cristian Gómez

Els defenses ja han complert la sanció i completen la llista de 18 futbolistes que viatgen a Sevilla per jugar aquest diumenge (19h). El migcampista cau per decisió tècnica i Mattioni, Cristian Álvarez i Simao, per lesió

N.a.
1 min
Colotto celebra amb Stuani el primer gol de l'Espanyol contra el Màlaga

BarcelonaJavier Aguirre recupera Diego Colotto i Raúl Rodríguez per al partit contra el Sevilla, que l'Espanyol jugarà aquest diumenge a les 19h. Després de complir la sanció, els dos defenses completen una llista de 18 futbolistes en què no hi ha Cristian Gómez, descartat pel tècnic. Tampoc hi apareix Jonathan de Amo, que torna al filial.

Els lesionats Mattioni, Cristian Álvarez i Simao, que no s'han pogut entrenar amb normalitat durant la setmana, també causen baixa. L'equip es desplaçarà a Sevilla dissabte al matí i realitzaran l'última sessió de preparació a les instal·lacions del club andalús.

La llista completa la formen: Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Tejera, Forlín, Raúl Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Petrov, Colotto, Capdevila, Wakaso, Christian Alfonso, Víctor Álvarez i Germán.

stats