ESPANYOL-BARÇA
Esports Futbol 16/12/2010

Cornellà-El Prat tindrà dissabte un mosaic gegant amb 40.000 cartolines

Óscar Calvo explica que la intenció és que "el rival se senti una mica més pressionat quan surti a la gespa"

Redacció
1 min
Afició del RCD Espanyol.

BarcelonaEls responsables de 'La Curva', principal sector d'animació de l'afició de l'Espanyol, han explicat aquest matí a la Ciutat Esportiva que prepararan un mosaic amb 40.000 cartolines blanquiblaves per rebre el FC Barcelona en el derbi del proper dissabte a Cornellà-El Prat.

"Farem un mosaic que involucrarà 40.000 persones, alguna cosa que mai abans havíem fet. Volem que el rival se senti una mica més pressionat quan surti a la gespa. A més, hi haurà dues pancartes de 22 metres cadascuna", ha comentat Óscar Calvo, un dels membres d'aquesta agrupació.

L'animació també començarà fora de l'estadi de Cornellà-El Prat. "Volem que la gent vingui ràpid i pugui gaudir de l'ambient i, per això, a partir de les 12 hores del migdia prepararem unes carpes amb beguda, música i molt color per a tota la família. L'afició l'hi ha de passar bé", ha apuntat Ricardo Fernández.

D'altra banda, els responsables d'aquest grup han comentat que l'homenatge a Iniesta, per dedicar el gol de la final del Mundial al mort Jarque, serà espontani: "El gest que va fer va ser enorme, però ja li vam fer l'agraïment en el partit dedicat a Jarque. Dissabte anem a per els tres punts, que són importants per a nosaltres".

El vídeo que ha produït aquesta agrupació per al derbi és el tercer més vist d'Espanya al You Tube. Una de les seves frases és 'No sou el rival, sou l'enemic', però l'agrupació ha aclarit la seva postura per evitar polèmiques: "S'ha demostrat sempre que la nostra afició no és violenta".

stats