ESPANYOL
Esports Futbol 31/01/2012

Coutinho espera respondre amb gols a l'expectació que ha generat el seu fitxatge

El director esportiu, Ramon Planes, ha dit durant la presentació de Coutinho i d'Uche que el brasiler "era una oportunitat de mercat" i que el nigerià "coneix bé la categoria"

Efe
1 min
Coutinho i Uche, nous jugadors de l'Espanyol. RCDESPANYOL.COM

Cornellà de LlobregatL'Espanyol ha presentat aquest dimarts a l'estadi de Cornellà-El Prat dos dels seus tres fitxatges d'hivern: el mitjapunta brasiler Phillippe Coutinho i el davanter nigerià amb passaport espanyol Kalu Uche, que ja s'han entrenat al matí després de passar la revisió mèdica.

Coutinho, que s'incorpora cedit per l'Inter de Milà sense opció de compra fins al final de temporada, ha dit: "Espero respondre amb assistències i gols a tota l'expectació que ha generat meu el fitxatge al camp, vull ajudar al bloc i créixer cada vegada més". El jugador, de 19 anys, jugarà amb el dorsal 23, "per Michael Jordan", ha assenyalat.

El futbolista busca tenir minuts a l'Espanyol per arribar en el seu millor moment als Jocs Olímpics de Londres: "Vull fer-ho molt bé, és una possibilitat molt important per a mi. Hi havia quatre clubs interessats, però he escollit l'Espanyol". Les seves referències són els seus compatriotes Ronaldo i Kaká. "M'inspiren", ha dit.

Uche, de 29 anys i amb el dorsal 12, firma per al que queda de temporada i la vinent. "Faré el que pugui per ajudar. Vaig arribar aquí quan era un nen i vaig gaudir molt, estic contentíssim per tornar. El vestidor és una família", ha comentat. El davanter ha assegurat que la seva forma física "és bona malgrat portar uns dies sense entrenar".

El conseller delegat, Joan Collet, i el director esportiu, Ramon Planes, s'han mostrat satisfets per les seves arribades. "Coutinho era una oportunitat de mercat i l'hem aprofitat. Uche coneix bé la categoria i ens semblava una bona aposta", ha assegurat Planes.

stats