Espanyol
Esports Futbol 30/08/2012

Cristian Álvarez assegura que vol continuar a l'Espanyol

El capità blanc-i-blau acaba contracte al final d'aquesta temporada i confia en arribar a un acord amb el club, encara que no es marca cap data límit

Ara
2 min
Cristian Álvarez

BarcelonaEl capità de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha insistit aquest dijous en la seva voluntat de continuar al club blanc-i-blau, malgrat que el seu contracte venç el 2013, i ha instat a seguir treballant amb "la mateixa fe i tranquil·litat" per superar les dues derrotes en l'arrencada de la lliga.

"La meva renovació està igual que sempre, no puc comentar res d'això. Realment són coses que les porta el meu representant, encara que espero arribar a un acord i acostar postures. Però sempre he deixat més que clar que la meva intenció és seguir en el club", ha expressat el porter després de l'entrenament a la ciutat esportiva.

Tot i ser preguntat per aquesta renovació i els rumors sobre possibles sortides de jugadors abans del tancament del mercat, Álvarez ha instat a "estar al marge de tot el que passi fora en aquests moments, perquè no hi ha res segur i hem de centrar-nos en els jugadors que som aquí i els que han vingut".

"Això segueix i és molt llarg encara", ha reiterat el porter, qui, en tot cas, ha afegit que els futbolistes estan acostumats a aquesta mena de situacions arribats a aquest punt de la temporada.

"Jo, que sóc una mica més gran i fa uns anys que sóc aquí, ja sé com es mou això -ha dit-. Sé que quan les coses van una mica malament es comença a parlar de quantitat de coses i l'entorn es comença a tornar boig. Però estic acostumat a això, els futbolistes convivim amb això i no em sembla preocupant".

Per això, ha instat a "estar tranquil i seguir treballant amb la mateixa fe i la confiança en el mateix joc", encara que en cap cas ha volgut que això "sembli una crida" a l'afició. "No ho és de cap manera, però com sempre, les coses les hem tirat endavant junts", ha assegurat.

Sobre el futur d'Álvaro Vázquez, un dels jugadors amb més possibilitats de deixar l'equip, el capità blanc-i-blau ha explicat que no ha notat "res d'estrany": "Ho veig normal, igual que sempre, i ha entrenat de la mateixa manera que ho fa".

Finalment, sobre les últimes incorporacions, com Samuele Longo i Cristhian Stuani, ha apuntat que són "jugadors de qualitat, ho han demostrat als seus clubs i encara és aviat per parlar. En aquest sentit hem de donar-los més confiança, que se sentin còmodes i tirar tots endavant per fer una bona temporada".

stats