Espanyol
Esports Futbol 17/12/2012

Cristian Álvarez comença la setmana treballant al marge, tot i que va augmentant el ritme

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dilluns a la Ciutat Esportiva l'endemà de sumar un punt al Bernabéu. Stuani, que s'ha desplaçat fins al CAR, tampoc no s'ha exercitat

Ara
1 min
Imatge de l'entrenament de l'Espanyol, aquest dilluns RCDESPANYOL.CAT

Sant AdriàLa plantilla blanc-i-blava ha tornat als entrenaments aquest dilluns i pràcticament sense poder gaudir del punt aconseguit al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid (2-2). Els futbolistes s'han exercitat amb normalitat i amb les absències momentànies de Stuani –que s'ha traslladat fins al CAR per completar proves físiques– i Cristian Álvarez, que segueix fent exercicis al marge, tot i que ja va incrementant el seu ritme de treball.

Horaris

El cos tècnic ja ha determinat el tipus de treball per a aquesta setmana en què l'equip jugarà contra el Deportivo (dijous, 22.00 hores). La plantilla tornarà als entrenaments aquest dimarts, a partir de les 17.30 hores a la Ciutat Esportiva, en una sessió que tindrà lloc completament a porta tancada. Dimecres, l'últim entrenament de la setmana començarà a les 10.30 hores a l'estadi de Cornellà-El Prat, en una sessió que també es farà íntegrament a porta tancada.

Vacances

La plantilla ja sap que, després del partit contra el Deportivo, gaudirà del període de descans nadalenc. L'equip farà vacances del 21 al 28, ambdós inclosos, i tornarà a la feina el dia 29 a les 19 hores a la Ciutat Esportiva, aquest cop, en obert.

stats