Espanyol
Esports Futbol 09/04/2012

Cristian Álvarez torna a la convocatòria de l'Espanyol per jugar contra l'Osasuna

Mauricio Pochettino ha convocat 19 futbolistes per jugar contra l'Osasuna al Reyno de Navarra (dimarts a 20h), amb la principal novetat del porter argentí

Ara
1 min
Cristian Álvarez s'entrena a la Ciutat Esportiva

Sant Adrià del BesòsEl retorn a la llista de convocats del porter Cristian Álvarez, que ha estat tres mesos de baixa per culpa d'una lesió al bessó, és la principal novetat de la llista de 19 futbolistes que ha fet pública aquest dilluns Mauricio Pochettino de cara al partit que enfrontarà l'Espanyol contra l'Osasuna a Pamplona (dimarts a 20h). També tornen a la llista els defenses Jordi Amat i Ernesto Galán, que davant la Reial Societat es van quedar fora per decisió tècnica.

Per a aquest partit davant el conjunt navarrès són baixa el central Raúl Rodríguez, que haurà de complir un partit de sanció, i el porter Edgar Badia, per decisió tècnica. La llista és: Amat, Baena, Álvaro, Sergio G., Verdú, Romaric, Uche, Kiko Casilla, Galán, Héctor Moreno, Javi López, Weiss, Forlín, Víctor, Pandiani, Dídac, Coutinho, Cristian Álvarez i Cristian Gómez.

L'equip viatjarà en AVE fins a Saragossa i completarà el trajecte fins a Pamplona per carretera. L'expedició blanc-i-blava tornarà dimecres en avió i s'entrenarà a Cornellà-El Prat a l'arribada a Barcelona, prevista sobre les 10.30h.

stats