Espanyol
Esports Futbol 04/10/2012

Cristian Álvarez: "El suport de l'afició és la clau de la tranquil·litat"

El porter de l'Espanyol s'ha mantingut al marge de la crisi institucional de l'Espanyol

Efe
1 min
El porter de l'Espanyol Cristian Álvarez, sense consol

Sant Adrià de BesòsEl porter de l'Espanyol Cristian Álvarez s'ha mantingut al marge de la crisi institucional i ha assegurat que a nivell esportiu "el suport de l'afició per als jugadors i els tècnics és la clau de la tranquil·litat, la clau està en la unitat".

Qüestionat sobre si una victòria calmaria la polèmica en la directiva, amb eleccions a la presidència després de la dissolució ahir del Consell el pròxim 19 de novembre, el porter s'ha desmarcat: "És posar massa pes sobre les espatlles d'un equip l'estabilitat del club. Dir això és exagerat".

El porter hispanoargentí, no obstant això, ha reconegut que a l'equip li afecta aquesta situació. "Nosaltres som conscients del que està succeint a l'entorn de la institució i per a un equip jove com el que som no és la millor manera de treballar. En aquest sentit necessitem tranquil·litat", ha apuntat.

A nivell estrictament esportiu, Cristian Álvarez ha confessat que l'equip "manté la il·lusió per recol·lectar la primera victòria". Per ara, el vestidor blanc-i-blau "està treballant i intenta entrenar-se de la millor manera possible". Actualment l'Espanyol és cuer amb un punt de 18 possibles.

Sobre la quantitat de gols rebuts (12) fins ara el futbolista ha explicat que com a meta "no és una pressió extra però no m'agrada, personalment em fa mal i cal treballar per poder millorar, com també la resta de línies perquè aquí defensem i ataquem tots junts".

stats