Espanyol
Esports Futbol 05/01/2013

Cristian Álvarez no es recupera a temps i queda fora de la convocatòria per al derbi

El porter s'afegeix a la baixa de Mubàrak Wakaso, concentrat amb la selecció de Ghana, mentre que Crisitan Gómez és la principal novetat en una llista d'Aguirre

Ara
1 min
Cristian Álvarez, aquest diumenge a la Ciutat Esportiva RCDESPANYOL.COM

BarcelonaAl final no hi ha hagut sorpreses i Cristian Álvarez s'ha quedat fora de la convocatòria per al derbi. El porter titular, i capità de l'Espanyol, no s'ha recuperat a temps de la distensió muscular a l'isquiotibial de la cama dreta, i es perdrà el partit contra el Barça. No serà l'única absència, ja que tampoc podrà jugar Mubàrak Wakaso, concentrat ja amb la selecció de Ghana per disputar la Copa d'Àfrica.

En canvi, qui sí que entra a la llista de 18 convocats és Cristian Gómez, que s'estrena en una convocatòria del mexicà Javier Aguirre. La plantilla quedarà concentrada aquest dissabte a la nit, a partir de 2/4 de 9.

La llista de convocats: Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Albín, Capdevila, Colotto, Simao, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Víctor Álvarez i Germán.

stats