Espanyol
Esports Futbol 06/08/2012

Cristian Álvarez: "Les renovacions no han minvat la confiança del grup"

El porter de l'Espanyol assegura que el grup està centrat malgrat la situació contractual d'alguns futbolistes, evita entrar en polèmiques amb el cas d'Álvaro Vázquez i reitera que el seu desig és renovar i seguir gaudint "del creixement de l'Espanyol"

Efe
1 min
Els porters Kiko Casilla, Cristian Álvarez i Édgar Badia a Sant Adrià

BarcelonaEl porter de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha assegurat que, malgrat que el futur de diversos companys està pendent de resoldre's, "les renovacions no han minvat la confiança del grup". L'argentí assegura que hi ha "un equip intel·ligent" i aquestes coses no els afecten "perquè prima el col·lectiu".

El capità assumeix que la institució "està per damunt de tot" i recomana pensar d'aquesta manera perquè tot vagi millor.

Cristian Álvarez no ha entrat a comentar la denúncia del davanter Álvaro Vázquez al club per impagament davant l'Associació Espanyola de Futbolistes: "Les situacions individuals no m'interessen. Vull que aquests temes quedin dins del grup".

De fet, el porter finalitza contracte el 2013 i l'agent i l'Espanyol estan negociant la seva continuïtat. "La situació és la mateixa que fa temps. No s'ha avançat res en la meva renovació. Però confio que es pugui arribar a un acord. M'agradaria seguir i poder viure el creixement del club", ha dit.

El porter blanc-i-blau ha lamentat les lesions del davanter Sergio García i el central Diego Colotto. "A ningú li agrada que li passin aquestes coses als teus companys. Esperem que es recuperin aviat perquè són futbolistes importants, com tots els membres d'aquesta plantilla", ha comentat.

Cristian Álvarez ha mostrat la seva confiança en l'actual plantilla encara que, en cas que arribin reforços, ha demanat compromís: "Els que vinguin, si ve algú, han d'estar disposats a lluitar pel lloc. Aquí des de fa anys no es regala res a ningú i han de pensar en el bé del grup".

stats