Espanyol
Esports Futbol 30/12/2012

Cristian Álvarez millora i s'incorpora progressivament al treball de grup

El porter i capità blanc-i-blau està de baixa des del 12 de desembre passat per una distensió a l'isquiotibial de la cama dreta. L'equip ha fet el segon entrenament després de Nadal

Efe
1 min
Cristian Álvarez, aquest diumenge a la Ciutat Esportiva RCDESPANYOL.COM

Sant AdriàEl porter de l'Espanyol Cristian Álvarez ha millorat de la distensió en la musculatura isquiotibial de la cama dreta que va patir el 12 de desembre passat, i aquest diumenge ja s'ha incorporat progressivament al treball de grup, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava.

L'hispanoargentí ha realitzat l'entrenament essencialment físic d'aquest matí amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva. De tota manera, a la sessió vespertina, a partir de les 17.30 hores, la plantilla es dividirà en dos grups i està previst que Cristian Álvarez s'exerciti a menor intensitat.

Els metges blanc-i-blaus controlen dia a dia l'evolució del porter, que ja s'ha perdut dos partits de Lliga des de la seva lesió (Reial Madrid i Deportivo). En principi no està descartada la seva presència per al pròxim partit de Lliga, el dia 6 de gener contra el Barcelona al Camp Nou.

stats