Espanyol
Esports Futbol 09/01/2012

Problemes a la porteria per a l'Espanyol en Copa: lesió de Cristian i sanció de Casilla

Cristian Álvarez pateix un trencament fibril·lar al bessó esquerre i la Federació ha desestimat el recurs presentat per Kiko Casilla. Tots dos es perdran la tornada de vuitens contra el Còrdova i Kameni podria reaparèixer

Ara
1 min
Cristian Álvarez, lesionat a la gespa de Cornellà-El Prat.

Sant Adrià del BesòsCristian Álvarez pateix una lesió muscular al bessó esquerre. El porter argentí va haver de ser substituït al minut 80 per Kiko Casilla perquè, en un xut, va sentir un fort dolor a la cama. Les proves mèdiques que se li han efectuat aquest matí han confirmat que pateix un trencament fibril·lar i serà baixa, com a mínim, de cara al partit de dimecres contra el Còrdova.

El club blanc-i-blau tornarà a fer-li proves mèdiques dimecres al matí per mirar de forçar la màquina i que Cristian estigui disponible, tot i que no sembla gens probable que es recuperi a temps.

L'altra notícia negativa per al club blanc-i-blau és que aquest dilluns la RFEF ha confirmat el partit de sanció per a Kiko Casilla, per la targeta vermella que va veure en el partit d'anada. D'aquesta manera, l'organisme federatiu ha desestimant el recurs presentat per l'Espanyol. D'aquesta manera, Carlos Kameni, apartat de l'equip per decisió tècnica, podria aparèixer a la convocatòria per completar la llista.

stats