Espanyol
Esports Futbol 23/04/2012

Cristian Álvarez:"Encara veig factible classificar-nos per a Europa"

El porter de l'Espanyol ha assegurat que malgrat la derrota de diumenge contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón encara veu "factible" que el seu equip es classifiqui per a l'Europa League

Efe
1 min
Cristian Álvarez

BarcelonaCristian Álvarez, porter de l'Espanyol, ha assegurat que malgrat la derrota de diumenge contra l'Atlètic de Madrid al Vicente Calderón encara veu "factible" que el seu equip es classifiqui per a l'Europa League perquè "queden molts partits i molts punts en joc".

Després d'aquest partit contra el conjunt madrileny, els futbolistes blanc-i-blaus han passat d'estar a un punt d'Europa a veure com ara els separen tres dels llocs continentals. A més, el partit d'aquesta nit entre l'Osasuna i el Màlaga podria deixar l'Espanyol a quatre de la seva meta en cas de victòria 'rojilla'.

El porter hispanoargentí ha reconegut que el vestidor català està afectat: "Estem molt tocats per un resultat negatiu que ningú no volia, nosaltres els primers. Penso que vam fer un bon partit, plantant cara al rival i jugant de tu a tu, però el futbol és així a vegades".

El capità blanc-i-blau, d'altra banda, ha lamentat la mala fortuna que va tenir en encaixar el tercer gol de l'Atlètic de Madrid. "Sé que vaig tocar la pilota abans que vagi al pal però per aquestes coses del destí la pilota va agafar efecte i va acabar entrant", ha comentat amb to seriós.

Finalment, el porter dels blanc-i-blaus ha restat importància a les molèsties físiques que va patir a la cama dreta durant la primera part del partit: "Em notava una mica incòmode però afortunadament vaig poder acabar el partit amb normalitat". El club podria donar més informació les pròximes hores sobre el seu estat físic.

stats