Espanyol
Esports Futbol 19/03/2012

L'Espanyol es desfà amb solvència del Racing (3-1)

Verdú, Coutinho i Héctor Moreno li han donat la volta al gol inicial d'Stuani en un partit en què s'ha lesionat Sergio García

à. G.
Verdú, després del primer gol de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol ha superat el Racing (2-1) en el partit que tancava la jornada i se situa, de nou, en posicions europees gràcies als seus 39 punts. Verdú, Coutinho i Héctor Moreno li han donat la volta al gol inicial d'Stuani. La mala notícia per al conjunt blanc-i-blau ha estat la lesió de Sergio García.

El Racing ha sortit valent i això li ha permès trobar espais a l'Espanyol, que semblava tenir el partit controlat. El conjunt visitant ha aprofitat un mal rebuig de Jordi Amat per transformar en gol una bona transició ofensiva, que ha estat rematada per Stuani (minut 12).

L'Espanyol no s'ha ensorrat i ràpidament ha remuntat. L'empat ha estat obra de Verdú (minut 25), que ha enviat la pilota de manera subtil a l'escaire. El segon gol ha estat mèrit de Coutinho (minut 33), que ha controlat a la frontal de l'àrea i ha sorprès amb un fort xut Toño.

A quatre minuts del descans, Mauricio Pochettino s'ha vist obligat a donar entrada Weiss per un lesionat Sergio García.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El partit se li ha posat encara més de cara a l'Espanyol amb l'expulsió de Marcos Gullón, que ha vist la segona groga al poc de començar la segona meitat. Amb un home menys el Racing ha perdut la fe en la remuntada, tot i que encara ha disposat d'alguna aproximació aïllada perillosa.

L'Espanyol, que ha donat entrada Romaric per Verdú, ha dedicat els últims minuts del partit a controlar la pilota i jugar amb el marcador. A deu minuts del final, Héctor Moreno ha anotat el gol de la tranquil·litat en una acció posterior a un córner.

Espanyol, 3: Kiko Casilla; Javi López, Amat, Hector Moreno, Dídac; Forlín, Cristian Gómez; Sergio García (40' Weiss), Verdú (68' Romaric), Coutinho (86' Álvaro Vázquez); K. Uche.

Racing, 1: Toño; Francis, Álvaro, Bernardo (46' Torrejón), Christian; Marcos Gullón, Colsa;Arana (68' Kennedy), Adrián, Jairo (59' Diop); Stuani.

Gols: 0-1 Stuani (11'). 1-1 Verdú (25'). 2-1 Coutinho (34'). 3-1 Héctor Moreno (79').

Àrbitre: Velasco Carballo. Comitè madrileny. Grogues a Bernardo (19'), Gullón (32' i 51'), Sergio García (37'), Verdú (52'), Francis (53'), Forlín (77'), Coutinho (80').

Estadi: Cornellà-El Prat. 18.223 espectadors.