Espanyol
Esports Futbol 19/07/2012

Dani Nieto: "Lluitaré dur per quedar-me al primer equip de l'Espanyol"

L'extrem mallorquí, que l'any passat jugava cedit al Girona, té encara fitxa del filial i és conscient que la pretemporada sota les ordres de Pochettino marcaran el seu futur a l'entitat blanc-i-blava

Efe
1 min
L'extrem de l'Espanyol Dani Nieto celebra un dels seus dos gols contra el Palamós en pretemporada

PeraladaL'extrem de l'Espanyol amb fitxa del filial, Dani Nieto, autor de dos gols en el primer amistós de la pretemporada contra el Palamós, ha assegurat que durant els entrenaments i partits de l'estiu lluitarà "dur" per quedar-se al primer equip".

El jugador mallorquí va estar cedit la temporada passada al Girona i ara, després d'agafar "molta experiència", té la intenció de convèncer Mauricio Pochettino per fer un nou salt en la seva carrera: "El partit em va sortir bé, però això acaba de començar i cal seguir així. He de treballar al màxim i ja em diran alguna cosa", ha destacat.

Els seus primers dies en la concentració de Peralada li han permès conèixer millor al grup i els mètodes del tècnic. "La cosa està anant molt bé, és un any nou i he notat el canvi d'intensitat en diferents categories", ha assenyalat Nieto, que ha assegurat que s'està deixant ajudar pels seus companys, "tant pels més veterans com pels més joves".

El tècnic Mauricio Pochettino s'ha mostrat satisfet pel rendiment de Nieto: "És jove, té gol i ofensivament té coses molt bones. Estem contents, hi confiem i esperem a veure quina és la seva evolució. Segurament aquests dos gols contra el Palamós li donaran confiança per seguir treballant i millorant".

stats