Espanyol
Esports Futbol 12/01/2011

Dani Osvaldo decideix passar pel quiròfan

Osvaldo, que es va fer una ruptura quasi completa de l'abductor llarg esquerra, ha cedit a les recomanacions dels metges del club per evitar riscos durant la recuperació

Redacció
1 min
Osvaldo va ser conscient de la gravetat de la seva lesió en el mateix moment de patir l'estrebada a la inserció de l'adductor.

BarcelonaEl davanter de l'Espanyol, Dani Osvaldo, ha decidit operar-se a l'Argentina de la ruptura quasi complerta de l'abductor llarg esquerra, que es va fer el passat diumenge durant el partit contra el Saragossa.

Segons ha informat el club blanc-i-blau, el futbolista farà al seu país la primera fase de la recuperació, que podria tardar entre dues i tres setmanes. I, posteriorment, el jugador es desplaçaria a Barcelona per continuar amb el tractament.

El jugador va dubtar, en un principi, de l'opció de passar per la sala d'operacions. Però el club li aconsellava, des del primer moment, que s'operés i que fos el més aviat possible. I és que segons el metge del primer equip, Jordi Marcos, d'aquesta manera els riscos es redueixen i la recuperació és més segura que el tractament convencional.

El davanter argentí estarà uns dos mesos de baixa, però malgrat aquesta absència, el club blanc-i-blau ha decidit no buscar-li cap substitut al mercat d'hivern.

stats