Espanyol
Esports Futbol 04/10/2012

Daniel Sánchez Llibre: "Ramon Condal i jo no encapçalarem cap llista per presidir l'Espanyol"

El màxim accionista i el president han parlat aquest dijous en una roda de premsa convocada a títol personal

à. G.
1 min
Ramon Condal i Daniel Sánchez Llibre, durant la roda de premsa / ALBERT OLIVÉ / EFE

BarcelonaDaniel Sánchez Llibre, màxim accionista de l'Espanyol, i Ramon Condal, fins ara president del club, han parlat aquest dijous en una roda de premsa convocada a títol personal tan sols una hora abans i que ha començat mitja hora tard. Un dia després de la dissolució del consell d'administració i de la convocatòria d'eleccions, s'han desdit i han explicat que no encapçalaran cap llista per presidir el club.

"El nostre interès és que el club tiri endavant i cada vegada sigui més fort. La massa social ha demanat un canvi i ho farem possible. Condal i jo no encapçalarem cap llista. Ara decidirem a quin candidat donem suport", ha dit Sánchez Llibre. "Escoltarem totes les candidatures", ha recordat.

"No tinc res en contra de l'APMAE", ha dit Sánchez Llibre, que no ha descartat cap proposta. "El vot en blanc no m'ha agradat mai. Serà molt difícil que no ens agradi cap candidatura", ha dit, alhora que ha descartat que Joan Collet es presenti.

"Tenim unes accions i ara no és el moment de decidir si les venem o no", ha explicat.

"La decisió de no presentar-me és per tot l'enrenou que s'ha muntat. No esperava una reacció en contra tan forta i tot això afecta la família i el negoci. El meu amor a l'Espanyol està demostrat", ha explicat Ramon Condal.

"Crec que no formaré part de cap consell. Hauria de ser una cosa especial", ha anunciat.

Segons Ramon Condal, "el club és molt seriós. Aquest no és un club de petanca".

stats