Espanyol
Esports Futbol 13/01/2011

David García, Javi López i David López són dubte per al Sevilla

Les proves de control a les quals s'han sotmès aquests jugadors confirmen que la setmana que ve, com a molt tard, estarien amb la resta de la plantilla

Redacció
1 min

Sant AdriàEls jugadors de l'Espanyol David García, Javi López i David López es troben en la recta final de la seva recuperació, tot i que encara són dubte amb vista al partit contra el Sevilla de dissabte que ve per falta de ritme de competició.

Les proves de control a les quals s'han sotmès aquests jugadors confirmen que la setmana que ve, com a molt tard, estarien amb la resta de la plantilla.

David García va patir una lesió de primer grau al múscul sartori esquerre, Javi López patia una inflamació al recte anterior dret, mentre que David López ha superat les seves molèsties físiques.

El tècnic Mauricio Pochettino, en principi, no els inclourà en la convocatòria de demà, encara que en cas d'entrar no estarien disponibles per disputar els 90 minuts al Sánchez Pizjuán.

Pochettino tampoc podrà comptar amb el davanter argentí Osvaldo, que ha viatjat al seu país per operar-se d'un trencament a l'adductor dret.

La resta dels jugadors de la plantilla blanc-i-blava que es troben a la infermeria, De la Peña, Galán i Mattioni, evolucionen correctament.

stats