RCD Espanyol
Esports Futbol 12/04/2012

Cristian Álvarez: "Som molt forts i no ens rendirem mai"

El porter de l'Espanyol ha llançat un missatge optimista respecte a les possibilitats de l'equip d'arribar als llocs europeus al final de temporada

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl porter de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha llançat un missatge optimista respecte a les possibilitats de l'equip d'arribar als llocs europeus al final de temporada i ha apuntat que els jugadors "som molt forts i no ens rendirem mai, tenim molt, moltíssim ànim".

L'hispanoargentí ha promès entrega màxima en aquests últims partits de Lliga: "Tenim molta força i estem convençuts del que estem fent. Queden molts partits i el temps ens donarà la raó. Lluitarem fins al final com sempre. L'equip ha donat la cara en moments molt importants de la temporada", ha dit.

El capità ha reconegut que l'Espanyol passa "per una ratxa que no és la millor", però això no obstant ha apuntat que no li sembla "just que existeixi negativitat. L'onada de positivitat en la qual vam estar submergits és el que ens va portar a il·lusionar-nos a tots i ara volem portar el club on es mereix".

D'altra banda, Cristian Álvarez ha valorat el debat a la porteria després de la recuperació de la seva lesió. Ja està en condicions de jugar i el tècnic haurà d'elegir entre ell o Kiko Casilla, titular després de l'absència de l'hispanoargentí des de fa tres mesos. "Viu la situació amb tranquil·litat i respecte", ha apuntat el capità.

El porter hispanoargentí ha afirmat que l'entrenador, Mauricio Pochettino, decidirà el millor per a l'equip aquest diumenge: "Ja sabem com treballa. El que està millor juga, ningú no té avantatge en cap sentit i els jugadors estem tranquils per això. És molt honest i ho puc corroborar".

stats