Espanyol
Esports Futbol 03/05/2012

Cristian Álvarez: "També estem decebuts per quedar-nos sense Europa"

El porter de l'Espanyol s'ha mostrat comprensiu amb el malestar de l'afició després dels últims partits

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl porter de l'Espanyol, Cristian Álvarez, ha reconegut que al vestidor blanc-i-blau "també estem decebuts i dolguts per quedar-nos sense Europa, que és l'objectiu ambiciós que ens havíem marcat després d'aconseguir la permanència matemàtica fa unes sis setmanes".

El capità s'ha mostrat comprensiu amb el malestar de l'afició després dels últims partits: "És una cosa que es nota i l'equip també ho sent. Nosaltres hem treballat durant tot l'any de la forma que pensàvem que era la millor, i al final els resultats s'han torçat una mica. Però el balanç és positiu".

De tota manera, el porter hispanoargentí ha rebutjat que un bon partit contra el Barça aquest dissabte arregli tota la campanya.

"És un disbarat dir això, no crec que el derbi salvi la temporada. Assegurar això no és pensar en gran i nosaltres sí que ho fem. Però sí que seria una victòria molt maca", ha apuntat.

Finalment, Cristian Álvarez no ha volgut entrar a valorar les paraules del seu entrenador, Mauricio Pochettino, després de la derrota contra el Granada CF, en les quals es mostrava preocupat per la crispació de l'entorn: "No és moment de parlar-ne. Només hem de pensar a lluitar en els dos últims partits que resten de Lliga".

stats